Serviciul de ajutor maltez – Dorobanţi

Adresa: Str. Principală utca nr. 68-69
315201 Dorobanţi
Telefon: (00-40)-257/535-174
E-mail: dorobanti@maltez.ro, maltadorobanti@yahoo.com


La Dorobanţi Serviciul de Ajutor maltez şi-a început activitatea în anul 1996. Căminul pentru adulţi cu deficienţe locomotorii din Dorobanţi funcţionează din anul 1998, oferă pentru cei nevoiaşi servicii şi condiţii de locuit deosebite, într-un imobil special amenajat. Centrul este destinat persoanelor cu deficienţe locomotorii şi deficienţe asociate, majoritatea lor fiind persoane de vârsta a treia, dar sunt asistate şi persoane mai tinere, al căror abandon social a coincis cu îmbătrânirea familiei, pierzând astfel suportul acesteia.

Persoanele rezidente în căminul din Dorobanţi, participă la excursii comune organizate de voluntari (mai puţin cei a căror stare de sănătate nu permit deplasarea), la serbările zilelor de naştere, la concerte şi piese de teatru organizate în colaborare cu liceul de artă „Sabin Drăgoi” din Arad, dar Serviciul organizează şi activităţi cultural prporii, printre care şi o tabără de pictură.

 

Adresa: Str. Principală utca nr. 68-69
315201 Dorobanţ
Telefon: (00-40)-257/535-174
E-mail: dorobanti@maltez.ro, maltadorobanti@yahoo.com

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support